Tusind tak for opbakningen!

Jeg vil gerne sige en stor tak for den flotte opbakning, som jeg fik ved regionsrådsvalget tirsdag 19. november. Det var med stor spænding, jeg måtte vente, til stemmerne var talt op først på aftenen dagen efter.

Hele 3.507 personlige stemmer – og en plads som nr. 4 blandt Venstres 12 medlemmer af det nye regionsråd – blev det til.

Det er jeg både taknemlig og stolt over, men også ydmyg i forhold til at udfylde den plads, som vælgerne har betroet mig.

Efter 20 år i kommunalpolitik glæder jeg mig rigtig meget til at komme i gang med de nye udfordringer og til at være et bindeled mellem Region Nordjylland og mit naturlige bagland i Jammerbugt og den vestlige del af regionen.

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for det fortrinlige samarbejde i Jammerbugt Kommunalbestyrelse, og jeg ønsker alle de nyvalgte og genvalgte et stort til lykke med valget.

Del artiklen
Facebooktwitterlinkedinmail