Profil

Otto Kjær Larsen
Landmand

Kandidat for Venstre i Jammerbugt Kommune til regionsrådsvalget tirsdag 21. november 2017

Toftholmvej 124
9690 Fjerritslev

otklar@gmail.com
otto.larsen@rn.dk

Jeg er 63 år og er gift med Lene. Vi har fire børn og 7 børnebørn (venter nummer 8 i juli). Jeg har været selvstændig siden jeg var 25 år og driver nu på 10. år gårdens ca. 250 ha i et I/S med en nabo, som også ejer 250 ha.

Min politiske karriere startede i kommunalbestyrelsen i Fjerritslev Kommune i 1994. Fra 1998 og indtil kommunalreformen trådte i kraft i 2007 var jeg borgmester.

Jeg har været medlem af kommunalbestyrelsen i Jammerbugt Kommune i de to første perioder – frem til 2014. Her valgte jeg ikke at genopstille til kommunalpolitik, men derimod til regionsrådet. Det lykkedes at blive valgt og har med stor interesse kastet mig ud i de nye udfordringer, der er i regionsrådspolitikken.

Jeg er i denne periode formand for et af de to regionale udvalg – UVIK – udvalget for vækst, innovation og kompetencer. Det andet regionale udvalg UIKKM (infrastruktur, klima, kultur og miljø) er jeg menigt medlem af. Desuden er jeg medlem af bestyrelsen for både Kulturmøde Mors og Naturmødet Hirtshals. I Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark har jeg også en bestyrelsespost.

Sundhedsvæsenet er klart det der fylder mest i regionsarbejdet – og især manglen på læger i vores landsdel er topprioriteret som indsatsområde.

Udover det politiske er jeg formand for Lokalhistorisk Samvirke for Han Herred og er med i bestyrelsen for en lokal Erhvervsklub.

Jeg har altid været optaget af samfundsforhold, og interesserer mig for at få ting til at lykkes via dialog og samarbejde.